torstai 22. heinäkuuta 2010

California girls

Tuli just nukuttua reilu 12h(lukuunottamatta yhtä herätystä, kun eräs soitti mulle) ja se tuli todellaki tarpeeseen. Tultiin eilen noin klo 20 kotiin ja eilinen päivä Oulussa menikin shoppaillessa zeppeliinissä (jossa oli dinsko). Onneksi en alkanu ostamaan mitään turhanpäiväsiä vaatteita, koska valikoima ei kuitenkaan ollut kovin suuri ja esim. zeppeliinin h&m ei myynyt ollenkaan divided -vaatteita.
Löysin aivan ihanat rakkauskengät dinskosta ja niistä tulee ehdottomasti mun loppukesän ja syksyn vakiojalkineet. H&m:ltä jtn kuten neuleen ja egolasit jotka olivat reilussa alennuksessa. Junamatka takaisin meni suht nopeaa ja meillä oli kunnon eväätki mukana, vaikka matka ei tosiaan kestänytkään ku melkein kaks ja puol h. Nyt pitäis alkaa miettimään että mitä sitä tänä päivänä tekis, ku toi sääkään ei näytä kovin kivalta.
The shoes: 


2 kommenttia:

milla kirjoitti...

ihanat kengät!! tosi sun tyyliset! tehään jotain kivaa kolmestaan (tai kahestaan tai miten vaan) tässä joku päivä!! :)hih ihanaa ku sullaki on blogi nii kiva lukea sun kuulumisia ;)

ansku kirjoitti...

JOO todellaki! mulla on nytte aika paljon aikaa, mutta soittele ku jassullekki sopii! =) nii tai sitte kahestaan! hah jep, vihdoinki mullaki on blogi ;)Mustaki tulee sun ykköstalkkeri ;)