lauantai 21. elokuuta 2010

Inception



Jee. Sain eilen kerranki räpsittyä pari varteenotettavaa päivänasukuvaa. Eilen koulun jälkeen töihin ja sieltä sitten kotiin syömään kanapatonkia. Katoin Big Love:n ja lähin kaupungille zippailemaan jasan ja tiian kanssa. Käytiin mäkissä ja ilta jatkui rantavitikalle poikia moikkaan. Eli loppujen lopuksi ihan kiva ilta ku näki pitkästä aikaa kaikkia ihkuja ihmisiä. Ja ainii, söin mcflurry Tazzan ja se oli tosi hyvää! Tänään kaveriporukan kanssa kokkaillaan ja mennää leffaan. SUPAFUN hahaa ja sain tilattua uuden puhelimenki, koska entinen oli aika rikki.

6 kommenttia:

milla kirjoitti...

se mcflurry tazza on niiiiin super hyvää!!!!!!!! :PPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Anonyymi kirjoitti...

heippaa!Ois yks toivomus =) laittaisit että mistä oot ostanu vaatteet/laukut/kengät koska kaikki on niin ihania!Oot muuten ihan hirmusen kaunis,malliainesta ;)

hyvää syksyä!

ansku kirjoitti...

hahah joo nii onki! superhyvvää varsinki ne marengit! =)

ansku kirjoitti...

Joo kiitoksia!=) Ja hoksasin ton itekki että ois voinu laittaa mistä mikäki on, mutta ens kertaan sitten! Ja sulle kans mukavaa syksyä.

Anonyymi kirjoitti...

<3TODELLAKIN AIVAN IHANIA VAATTEITA! TUO HUIVI, TUO LAUKKU! niin tyylikästä !!<3

kysymys: kynsi keskeneräinen???nimittäin reunat epäsiistit/kakkaiset...

xoxo
tampereen tyttönen

ansku kirjoitti...

Hahh joo kiitti paljon! =) joo, no mä en oo kovin taitava tossa kynsien lakkaamisessa, mutta pientä parannusta alkuvuoteen on havaittavissa... En muutenkaa jaksa lakata kynsiä ku ehkä kerran/pari kuussa.